Szállodák és hotelek idegenforgalmi cikkei

Akciós, félpanziós szállodák a balatoni Borvidékeken

A Balatoni régió a legközkedveltebb Magyarországon hiszen tele van történelmi látnivalókkal, természeti kincsekkel és remek borokkal. A Balaton körül mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő szálláshelyet. Balatonfüred  a balatoni borvidékek egyike, itt megszállhat az Anna Bálok romantikus helyszínén az Anna Grand Hotel Balatonfüred szállodában vagy a négycsillagos Hotel Golden Lake Resort Balatonfüred szállodában amely egy közvetlen vízparti balatoni wellness szálloda. A három csillagos balatonfüredi szállodák közül a Hotel Annabella ami kifejezetten család-barát szálloda vagy a híres Hotel Marina szállodában is foglalhatunk szobát ami ritka módon teljes ellátást kínál.

A Balaton környékén legnépszerűbb természeti kincs Hévízen található a Hévízi-tó. A Hévízi-tó vonzza a látogatókat. Legkedveltebb szálláshelyek Hévízen a Health Spa Resort Hotel Hévíz amely 5 percnyire van a tótól vagy a Lotus Therme Hotel Hévíz amely csak 2 perc sétányira található.

A Balaton mentén sok barlanggal is találkozhatunk mint a " barátlakás" barlang amely Tihanyban található.Tihanyban a barlangon kívül rengeteg látnivaló vonzza a turistákat mint a Tihanyi echo, a Tihanyi Nemzeti Park vagy a Bencés Apátság. Tihany leglátogatottabb szállodája a Hotel Club Tihany amely négy csillagos szállodájával és a Club Tihany Bungalows ami apartmanházaival igyekszik kielégíteni a vendégek igényeit.

A Balatoni borvidékek híresek szerte a világban. Híres borvidéki szálloda a Hotel Bonvino Badacsony amely Borbárjában Badacsony borvidék válogatott minőségi borait kínálja.A legközelebb eső borvidék Badacsonyhoz a Balatonboglári borvidék. Balatonbogláron élvezhetik a vendégek a Familia Hotel szálloda vendégszeretetét amely könnyű sétányira van csupán a Balaton Pincétől a Balaton legnagyobb borospincéjétől, ahol a vendégek igény szerint borkóstoláson vehetnek részt. Bármelyik szállodát vagy borvidéket választjuk is , biztosak lehetünk abban, hogy a szállodák minden igényünket kielégítő szolgáltatásokat nyújtanak.


(2016-08-31)

✔️ Balatoni hotelek listája**** - Akciós wellness hotelek a Balatonnál

-    Vissza    -



Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614
Szabad szoba keresése és árellenőrzés
Booking.com